.

.

Tuesday, 30 April 2013

Miss Ilmiey Come Back. You strong :')

http://matcuoi.com wahhh , sudahhh berbulann lamanyaaa tak updatee wehh . bukan malas , bukan sengaja , but im HOSTELIAN . gatal jari dah ni . kebas kaki semua ada . ohh before that ,
{{{(^_^)}}}
 im home . REALLY home . bukan baru balik . but berbulan .http://matcuoi.com  best ? aku tak rasa best . sebab ni cuti mc semata mata . disebabkan im SICK . kritikal ? tak rasanya . tapi apa pun kes aku mesti semuanya harus ada tanda SEGERA . or emergency kes . serious kes ? sakit apa ni hah ilmi ? oh semuanya berpunca dari TYROID . ada tiroid ke ? yess sayangg . im berpenyakit dari tahun 4 lagi . simpati ? ohh thanks . :') ekceli benda jadi teruk sebab kes aku stop ambik ubat time upsr . sebab ? 
      SAYA OKAY SAYA DAH BESAR :D . 
Sampai doktor tuh pesan , adik awak tak layak jadi doktor biar saya saje tentukan kena stop makan ubat ke tak , HAHAH . okay now TROUBLE . TROUBLE WHAT ? TROUBLE MAKER . mweheheh . okay , stop it . my eyes was swollen . something growht on my eyes . not outside but inside . HAHAH . fahamkan kejap ayad tuhh . 
Tiroid bukan dekat leher ke ? Truthly yes . Selalunya orang selalu ingat oh tiroid yg bengkak besar kat leher tuh . tapi asal kau tak nampak pun ilmi . ye sebab aku HYPO TIROID means , tiroid yg tak membengkak just kurang T4*Apabenda tuh t4 tak dapat nak explain . see google . yang membengkak tuh HYPER yea . perlu operate . Tapi tak banyak orang nak operate . Kata mereka saya bukan lembu nak kena sembelih . hihi . itu dah kira kritikal . tapi disebabkan aku tak makan ubat . SO , jadi lah penyakit lain yg keluar akibat kesankesan tak makan ubat . aku rasa sapa yg berpenyakit macam aku dia tahu benda macam ni . 
Seriously , http://matcuoi.com  sebelum ni aku tak ambik peduli kesah pasal penyakit ni . Im okay ! see tak makan ubat pun takpa . now dah dapat kesannya . alhamdulillah . Maybe ni ujian allah . mana tau kan >.< just be patient and always remember ALLAH with me :) nak story panjang lebar pun tak rasa ada yang membaca , and aku pun tak sure sangat pasal penyakit ni . just nak kasi tau .. 
I'M STILL ALIVE . ALHAMDULILLAH http://matcuoi.com
Doakan saya cepat sembuh ye . 
Tahun ni saya nak SPM . Nak balik sekolah , nak belajar macam biasa http://matcuoi.com  

No comments:

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...