.

.

Friday, 28 December 2012

Merahkan BIBIR anda

assalamualaikum ..


Hye korang ,, sehad kahh ? 
nurul disini sehad teramat . sebabnyerr ? -->boleh online 24jam . moms tak mintak lagy lappy . HAHA
okeh hari nihh nurul nak sharing sikit nih tips tradisional , nenek moyang kita lahh yang buad dulu dulu nihh . 
BIBIR MERAH
see see ? mesti nak kan bibir macam gurl/boy korean kan ? comel je lips diorang . pink laa , putih cantik laksana delima merkah ..HAHA 
cecuba kalau lips korang pucat , mesti ade org hairan ..eh eh kau nak mampos dah ke ? :D kidding . weyh kau sehad tak nihh tgok mulut kau pucat jaa . padahal org tgok muka . HAHA 
tapi mulut tuhh lahh yg pling nmpak kann . 
moyang dulu dulu diorang buad cmnihh . 
Ambil sebuku halia dan ditumbuk dengan dibubuh sedikit air, perahkan airnya ke dalam cawan, lalu dibubuh kuning telur ayam kampung sebiji dan makanlah tiap tiap pagi dan malam waktu hendak tidur .
p/s .. BUBUH .. HAHA yg atas nih sejibik tiru buku tuhh. malas nak ubah :D 

1 comment:

Nurul EL-Huda said...

hehehe....
TEMPEK je terus inai....
lg senang nak nampak merah.... c(:

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...