.

.

Thursday, 28 September 2017

HAKAK BER BRACES =)

Baca tajuk entryy jap .. eh eh . sejak bila ? kahkah .. 
nak ugek gigi tersusun helok tak terabor depan belakang depan belakang kan ..

Cuma nak share perkembangan , nak bagi tips tips pemakanan pun takreti sgt apatah lagi penggunaan berus gigi flos and mcm mcm lagi ..


Tanggal *27 september 2017*, berubah lah gigi hakak dengan cengkaman CRAZY BESI ni . Rujuk gambar dibawah 😘 

Gigi sebelum pakai . kantoi ah gigi terabor senget habis . aduh .. 






Harini baru hari ke 3 pakai , so takda yang berubah lagi . tunggu sebulan . heheh tak saborrrr den . Kdaaa . continue my work ❤️

Thursday, 24 November 2016

KDOLL BEAUTY ASYALLIE LULUS KKM . AWAS DENGAN PRODUK TIRUAN !!




Harini nak story pasal Kdoll je .. boleh tak ? boleh tak ?
tak boleh pun nak juga . hehe  :)


KDOLL BEAUTY SKINCARE

siapa pernah dengar ?

kenal Asyallie ahmad ? yang Syasya Solero

'Macam cantik jer , macam comel jer '

siapa kenal ?

Ha dia ni lah pengasasnya ..


okay . nurul terus to the point ya ..

Gambar di bawah ni Set 4 in 1 Kdoll Beauty
1set ( 4 in 1 ) RM70 SM / RM80 SS

Dekat bawah ni , nurul terangkan manfaat setiap produk & bahan bahan yang ada dalam KDOLL tu ye :)


💜K'DOLL CLEANSER - 50g 💜
NOT151204443K



Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori , mengimbangi minyak berlebihan , membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari .
KANDUNGAN 🌸


Aqua , Lauryl Glucoside , Betaine , Sodium  Lauryl Sulphate , Glycerin , Lemon Extract , Rose Hip Oil , Licorice Extract , Disodium EDRA ,  Fragrance .


 

K'DOLL TONER - 60ml 💜
NOT151204445K

Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , menganjalkan kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari .
KANDUNGAN 🌸

Aqua , Denatured Ethanol , Rose Hip Oil , Licorice Extract , Aloe Vera Extract , Fragrance .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Sapu dengan kapas/tangan dan usap K'DOLL TONER pada kulit wajah secara perlahan-lahan .  Diikuti dengan tepukan perlahan



K'DOLL DAY CREAM - 5g 💜
NOT151204439K



Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar UV , menganjalkan kulit , mengimbangi minyak berlebihan , meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu .
KANDUNGAN 🌸


Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Selepas dap-dapkan toner .Sapukan K'DOLL DAY CREAM secara nipis keseluruh wajah . Buatkan urutan mengikut teknik yang disyorkan untuk membantu menegang dan menyerikan wajah .


 
K'DOLL NIGHT CREAM - 5g 💜
NOT151205516K

Krim kecantikan kulit wajah yang digunakan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat , parut , bintik-bintik hitam , lingkaran gelap bawah
 mata dan sebagainya . Wajah akan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari .
KANDUNGAN 🌸


Cetyl , Cetearyl , Glyceryl Stearate , Mineral Oil ,  Isopropyl , Mistrace , Xantham Gum , Beeswax , Stearic Acid , Dimethicone , Glutathione , Arbutin , Linoleic Acid , Apple Stemcell , Vitamin C&E , Aloe Vera Extract , Licorice Extract , Disodium EDTA , Fragrance .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Dap-dap dulu toner pada wajah . Sapukan K'DOLL NIGHT CREAM secara nipis keseluruh wajah . Buatkan urutan mengikut teknik yang disyorkan untuk membantu menegang dan menyerikan wajah . Esok pagi bangun cuci dengan cleanser KDOLL ya ..

Jangann risauu ! kdoll ni lulus KKM tau !! NO merkuri NO hidrokuinin ..
Ni buktinya ..

Nak tengok testimoni KDOLL BEAUTY NI TAK ?
OKAY di bawah ni semua testimoni kdoll ya ..

JERAWAT
Jangan ingat perempuan je kena jaga kulit muka , laki pun kena jugak okay .. laki pun boleh ye pakai KDOLL .

PARUT JEERAWAT




AND BANYAKKKK LAGI .. ANDA TENGOK SENDIRI YER ..










Berminat nak CUBA ? Dah geramm tengok testimoni orang dah pakai dah cantik .. rugi awal tak pakai ?

nak order ?

Boleh terus whatsapp ke ↓

017 719 3814 TAIP 'KDOLL'
017 719 3814 TAIP 'KDOLL'
017 719 3814 TAIP 'KDOLL'

AND SEND !

Segala pertanyaan anda akan dilayan selepas tu ye ..

Takut yang saya jual tiruan ? DONT WORRY , stock semua direct dari HQ ye ..

Jangan lupa Follow saya






Salam , Nir_xoxo


























Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...