.

.

Thursday, 24 November 2016

KDOLL BEAUTY ASYALLIE LULUS KKM . AWAS DENGAN PRODUK TIRUAN !!




Harini nak story pasal Kdoll je .. boleh tak ? boleh tak ?
tak boleh pun nak juga . hehe  :)


KDOLL BEAUTY SKINCARE

siapa pernah dengar ?

kenal Asyallie ahmad ? yang Syasya Solero

'Macam cantik jer , macam comel jer '

siapa kenal ?

Ha dia ni lah pengasasnya ..


okay . nurul terus to the point ya ..

Gambar di bawah ni Set 4 in 1 Kdoll Beauty
1set ( 4 in 1 ) RM70 SM / RM80 SS

Dekat bawah ni , nurul terangkan manfaat setiap produk & bahan bahan yang ada dalam KDOLL tu ye :)


💜K'DOLL CLEANSER - 50g 💜
NOT151204443K



Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori , mengimbangi minyak berlebihan , membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari .
KANDUNGAN 🌸


Aqua , Lauryl Glucoside , Betaine , Sodium  Lauryl Sulphate , Glycerin , Lemon Extract , Rose Hip Oil , Licorice Extract , Disodium EDRA ,  Fragrance .


 

K'DOLL TONER - 60ml 💜
NOT151204445K

Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , menganjalkan kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari .
KANDUNGAN 🌸

Aqua , Denatured Ethanol , Rose Hip Oil , Licorice Extract , Aloe Vera Extract , Fragrance .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Sapu dengan kapas/tangan dan usap K'DOLL TONER pada kulit wajah secara perlahan-lahan .  Diikuti dengan tepukan perlahan



K'DOLL DAY CREAM - 5g 💜
NOT151204439K



Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar UV , menganjalkan kulit , mengimbangi minyak berlebihan , meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu .
KANDUNGAN 🌸


Beeswax , Pearl Powder , Kaolin , Argan Oil , Titanium Dioxide , Ozokerite Wax , Mineral Oil .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Selepas dap-dapkan toner .Sapukan K'DOLL DAY CREAM secara nipis keseluruh wajah . Buatkan urutan mengikut teknik yang disyorkan untuk membantu menegang dan menyerikan wajah .


 
K'DOLL NIGHT CREAM - 5g 💜
NOT151205516K

Krim kecantikan kulit wajah yang digunakan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat , parut , bintik-bintik hitam , lingkaran gelap bawah
 mata dan sebagainya . Wajah akan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari .
KANDUNGAN 🌸


Cetyl , Cetearyl , Glyceryl Stearate , Mineral Oil ,  Isopropyl , Mistrace , Xantham Gum , Beeswax , Stearic Acid , Dimethicone , Glutathione , Arbutin , Linoleic Acid , Apple Stemcell , Vitamin C&E , Aloe Vera Extract , Licorice Extract , Disodium EDTA , Fragrance .
CARA PENGGUNAAN 🌹

Dap-dap dulu toner pada wajah . Sapukan K'DOLL NIGHT CREAM secara nipis keseluruh wajah . Buatkan urutan mengikut teknik yang disyorkan untuk membantu menegang dan menyerikan wajah . Esok pagi bangun cuci dengan cleanser KDOLL ya ..

Jangann risauu ! kdoll ni lulus KKM tau !! NO merkuri NO hidrokuinin ..
Ni buktinya ..

Nak tengok testimoni KDOLL BEAUTY NI TAK ?
OKAY di bawah ni semua testimoni kdoll ya ..

JERAWAT
Jangan ingat perempuan je kena jaga kulit muka , laki pun kena jugak okay .. laki pun boleh ye pakai KDOLL .

PARUT JEERAWAT




AND BANYAKKKK LAGI .. ANDA TENGOK SENDIRI YER ..










Berminat nak CUBA ? Dah geramm tengok testimoni orang dah pakai dah cantik .. rugi awal tak pakai ?

nak order ?

Boleh terus whatsapp ke ↓

017 719 3814 TAIP 'KDOLL'
017 719 3814 TAIP 'KDOLL'
017 719 3814 TAIP 'KDOLL'

AND SEND !

Segala pertanyaan anda akan dilayan selepas tu ye ..

Takut yang saya jual tiruan ? DONT WORRY , stock semua direct dari HQ ye ..

Jangan lupa Follow saya






Salam , Nir_xoxo


























Friday, 7 June 2013

IamNEETA ;)

Heyy human . whatsapp . i want share this song to yu oll yu ollls . its bewy mushh good best bla bla bla  . 
the band name : IamNeeta  



ini lirik lagu terima kasih
Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu

Semua kerna dirimu ku berubah
Hidup kini penuh dengan senyuman

Oh sayang, datanglah
Ku inginkan dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri amat ku hargai
Semua ku simpan didalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati

Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga

Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu

Semua kerna dirimu ku berubah
Hidup kini penuh dengan senyuman

Oh sayang, datanglah
Ku inginkan dirimu
Dekatkan padaku
Ku rindukan pelukmu

Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri amat ku hargai
Semua ku simpan didalam hati
Penuh riang tawa mesra
Terus terukir di hati


   
Thank Youu ..
Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...