.

.

Friday, 28 December 2012

Rahsia disebalik number I/c (Kad Pengenalan)

*hikhik hiasan semata mata . tungg ah MR BEAN ado I/C

Heyy sihat tak ? harap harap sihat lah yea . Jaga diri elokelok nak masuk sekolah dah ni . hikhik . Especiali untuk rakanrakan yang terkena banjir disana .Jago lahh dirii yeaa komee :)
emm berdasarkan TITLE diatas . Adakah anda anda anda yang berwarganegara tahu Identity Card or Kad Pengenalan kita ada nama omputihh tersembunyiiii disebalikk numburr akhirr ic kitaa ? tahu tak tahu tak ? mesti ada yang tahu kan . ekceli benda nih terjumpa di fesbukk . rasanya mulehh buad dekat fesbuk je lahh . 
tengokk ni . berdasarkan ic kite dengan cepet kite dapat name nii . 
*atass i/c kite bawahh cepett kite . :D

Memang orang panggil Kate punn . HarHar . 

Sila ikuti langkah ini yea awokk . try kat mana mana komen fesbuk tau . 

  • Ambil empat num terakhir i/c anda ( contoh : 012345-6-8910, ambil num terakhir iaitu 8910 )
  • Taip @[8910:0] di ruang komen .*Mesti letak kosong dibelakang dan tandatanda berkenaan
  • Tekan ENTER, dan nama tersembunyi pada Kad Pengenalan anda akan keluar . 
Nakk senangg datangg sinii .   ToingToingg 
Harhar , dapatt takk ? ohh ini just permainan yea kawan . takde ganggu yang hidup atau yang mati . hikhik 
em TRY klik SINI pulakk ;)
emm cepatkann tiga hari lagi dahh nak masuk TAHUN BARU

1 comment:

my notes said...

orang dulu - dulu mmg banyak petuanya ... lebih2 lagi kalau nak cantik ...

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...