.

.

Tuesday, 30 April 2013

Eye Candy - Flower Boy Band

Haii jumpa lagi .http://matcuoi.com Tengah goyang kaki kat rumah tak balik ni . Nak slowslow update kejap even air mata tak stop turun . bukan nanges ye . something wrong . wehee 
em , kalau kat rumah nak kata study aku rasa sejam sehari study kod . tak semangat , gawat gini tahun ni SPM masih dalam dilema lagii . haihh . wake uppp ilmiii . mimpi apa lagii . come onn laa .
Oh stop , ini hari nak cerita pasal Drama KPOP . ahhh , datang lagi kpop ni padaku walhal dah lama aku tinggal . maybe kesan stay rumah 24jam depan tv . sekarang ni pun pagi tengahari petang malam korea jehh . semua station ada pulak tuhh . except TV1 . maybeeee . idk . hihi . OHH , cerita ni ON TV2 yeahh .


Byungg Hee cutahh <3

Hari : Jumaat 
Masa : 5:00/5:15/5:30*pretty not sure 
Drama Korea : Shut up and Let's Go 
Malas nak story panjang , yang aku tahu aku tertarik dengan kisah persahabatan diorang .http://matcuoi.com And ketanggungjawaban si LEADER --> Byung Hee http://matcuoi.com. butttt . something wrong that make i cryingggg :'( . Like i say , malas nak story panjang . follow je yang seterusnya di BAWAH yeaa . 
Even si byung hee tuhh gilagilas sikit . but dia penyanyang . surely . see ? Episode 2 dia dah mati . and whatttt heroo die ? ohhh , so ? saksikan lah ceritanya . di youtube and memana je . maaf aku tak dapat info banyak . tak dapat online lelama pun ni . makin banyak air mata mengalir ha .
Byung Hee Mehttp://matcuoi.comYouuu

 http://matcuoi.com 

No comments:

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...