.

.

Tuesday, 13 March 2012

One Direction ( Zayn Malek )



Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But you when smile at the ground it ain’t hard to tell
You don’t know
You don’t know you’re beautiful
If only you saw what I can see
You’ll understand why I want you so desperately
Right now I’m looking at you and I can’t believe
You don’t know
You don’t know you’re beautiful
Oh oh
But that’s what makes you beautiful ...

ohh ohh haii peeps , hiewhiew semangat OneD kite sikalang ni .  balek je ostel terus online ! you can see how pelajar cemerlang menggunakan masanya apabila pulang . (O_O) aku start minat yg mendalam One Direction dari aku punya BFF . harhar BFF lahh sangatkan ..fest aku dengar lagu WHAT MAKES YOU BEATIFUL time aku dalam mobil(car) nak bertolak ke new school Diamond Bay kod . hugahuga ..kau hado ? time tu aku tak kenal lagi kump apa yg nyanyi lagu ni . masok je kolah tu dalam bberapa bulan mengenali si SYIRA AZELI SHAH ni dah terang lagi bersuluh dia obses gila habes 0ne Direction sampai nak kengkawan panggil dia 1D , okay panggil je .. how sweet !! yeahh .. okay syira kau hambek NIALL , aku ZAYN ? korang nak hambek sapo pulok ? 

ohh okay , stop disini sahaja alkisah ku yg tunggang tergolek bagai .. kita teruskan dgn mengenali jejaka jejaka KACAK one direction . 


The leader of 1D  

Louis( kalau tak silap aku laa)


Zayn
ohh my boy *melttt ~ 

Niall

Harry

Liam



see , gambar mana yg paling aku megahkan . 


ONE DIRECTION !! LOVE YOUU ..


disini saja story hipokrit saya , ada yg tak puas hati ? sini mari ling kongsi sama i ;D
nanti nak kongsi story tentang SMV Diamond Bay . boleh ? 


3 comments:

MiNHa ^^ said...

ouhh ~ hak2 . before this , ade lah dengar2 orang kata pasal zayn . baru thu yg mana =='

Bunny-lala said...

hehe , dorang kan yg masok xfactor :)

nina yuuki said...

ampa bt entry nihh .. baru taw leader 1D sapa . kalaw ampa xuad entry niih . xtaw la berkurun lagi la .. :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...