.

.

Saturday, 4 February 2012

Selamat Hari jadi . -ain aizaty


hai anda anda semua , harini 5/2/2012 aku nak ucapkan selamat hari jadi dekad bff aku sorang ni . AIN AIZATY ekceli dia punya birthday 25/1/2012 hari tu .. dah lepas la kan . tapi tak sempat nak ucap dekad sini .. biasa laa budak asrama ..hiewhieww 


dia ada permintaan haritu , dia nak aku buad header . okay nahhh haambekk aku buad dah . sorry kalau tak elok yea sayang :) aku tak sempat nak belikan hadiah . sorry :(















aku tak tau apa taste awak ain .. heheh . pilih la mana minat . kalau tak okay tak payah letak :( haha . aku okay je ..
aku dpat bagi ini je .. 


nih semua aku dah buad sebelom masok ostel haritu , tapi disebabkan tenet aku dah kena potong . siot sungguh tak sempat aku nak online . tapi harini aku dpat jugak . lusa aku dah nak balik ostel . TIRED !!



to ain aizaty , belajar elok elok tau .. semoga bahagia dgn kekanda anda . hikhok .. you are my best bff/twinz till die sayang .. 

 rindu hang weyy . hmm . apa boleh buad kita dah jauh ..







disini sahaja . kalau umur aku panjang ..boleh la jumpa lagi :D takecare ..





p/s : sorry ayad aku kureng sikit , pening kepalo nak pikir bab nak blek sekolah pulak . dah tiket habes . 

sayang klik SINI . ada hadiah :D thankyou ..

1 comment:

kuat membebel: ain aizaty :) said...

hoho.. thanx syg ~ terharu aq (!) HUHU~ syg ag sgt-2 !!

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...