.

.

Monday, 26 September 2011

Diorang blogger PINKY , suka suka .(Part 1)

assalamualaikum ,


entah why . aku taksub PINK hari ni sejak sejak tngok buku tue , buku apa ? tngok entry SINI .



okeh , nih nak show lah kan blogger pinky mcm aku . hehe 
pkir pkir blek rase nak buad contest je . wuhuu . 








tak silap aku tuan dia laki aww . wuhuu . ade jugak syiokk :) HAHA 






pink kan diorang . suka suka*gedik . belog aku nih dari dulu sampai skrg PINK . mmg tak boleh nak tukarkan wrna laen . bagi aku tak fresh ahh . HAHA . kbai~

5 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

tb2 rs mcm nk buat template pink jugak..

hahahak

Bunny-lala said...

@zulhilmi.tempoyakHAHA , try sekali pon boleh . mesti cun :) hikhok

bloghok said...

amin

c nana said...

wahh! comei2.. pink itu menawan haha :D

Rosalia said...

blog sy pink jgk :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...