.

.

Monday, 26 September 2011

Aku nak bilik semua PINK !

assalamualaikum ,


hari ni aku bebai dgn mak aku , HAHA 
tadi masa aku belek belek buku decorating kan . terjumpa la satu style bilik girl ..
mesti lah pink kan . 
then buad buad manja pegi kat mak aku ckap nak bilik mcm tue . 
tak sempat nak berdeklamasikan ayat aku . mak aku cakap 
takyah nak berangan belajar rjen rajen kalau nak bilik macam tu , nanti dh besar ada duit buad lah bilik mcm mna pon . haishhh . tension ! aku nak sekarang bilik mcm tu . 
tak kira, nanti kalau aku kahwin nak hias bilik mcm BARBIE boleh ? pink semua ? HAHA

aku suka bilik cam bawah nih . huwaa aku dah gilakan  bilik pink pink ni . Jelous 100%  kat spa yg dpat bilik cmni . 



nak bilik cmni . BARBIE tuhh . 

eh jgn ingat barbie nih bebudak je yg minat, org tua pon ada tau . 
umor 40 lebih pon masih minat lagi tau . 



best dpat closet mcm nih . berangan lahh kalau nak mcm ni . :(




kalau aku ada duet dh lama aku beli rumah ni tau . !! GERAM . 

dulu dulu aku main game barbiegirls nih . baju dia lawa cun . buad aku jadi gila :) tapi skarang diorang dah tutp game tue . KECOH BETOL ! mcm anak anak je kan aku . *sorry gambar game nih bukan acc aku punya , dh ttup game tuh tak smpat nak print sreen . HAHA cari google lahh ni pon . yg sapa aku belasah pon tak tau .

orang nak exam baca buku pelajaran, aku belek buku hias hias bilik . sekarang dah nak gila terhingin bilik lelawa cmtu . 


6 comments:

pwincez_na said...

nak bilik macam ni gak !

Mirza Huda said...

moga impian awak tercapai !! :)

Bunny-lala said...

@pwincez_naHAHA . mak saya ckap belajar rajin rajin . hehe baru boleh dpat :)

Bunny-lala said...

@Mirza Hudaaminn ! hehe dari kecik lagi impikan bilik camtu :D

SYAF said...

salam..gila kentang serius cantik........ :)

Bunny-lala said...

@SYAFwasalam . HAHA mmg gila ubi serius cantik pon :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...