.

.

Sunday, 25 September 2011

header header header BARU :)

assalamualaikum ,

yuhuuu ,  see my header ? baru lagi kan , alhamdulillah fest time weyh guna photoshop ..
HAHA . jakun sat .
pape pon thanks Apit sbb bagi link tue , 
hee dah lama aku try download nih tapi smua tak jdi . mula la nak jadikan aku Hulk Hijau sat . 



header nih mmg maximum burok laa , terpaksa letak jugak haritu nak tukar dh malas nak buad laen . 


then , dpat je download PS(photoshop) jdi lahh yg bwh ni . 


walaupun tak secun header MYRAVEA , bahkan tak secomel header Lyssa 

TAPI ..


aku hepi , dpat buad jugak . tapi ade sumting membuadkan ku sakit kahak(tekak) ketawa . aku punya jaejin tuhh nak hilangkan background dia cukup susah ohh , meluat buad yg tu , last last terterpelik sikit , dgn sikap pemals aku nih . lantak lahh nak cepat siap je . hehe . sikap aku time jawab peksa lau gini mampos laa . 8E diorang bagy . HAHA mintak mintak lah tak . 8A bolehh ! jyeahh . tapi 5A pon alhamdulillah lahh . 

kbye .




p/s : mengambil masa 2jam untuk buad header campur sekali nan on9
= 3jam setengah aku mengadap lappy*masyaallah.. menghabeskan masa terlebih banyak , now nak study n sambung menghafal kembali :)

2 comments:

Kancil 8349 said...

salam,

Kancil mengajak kamu menyertai segmen Kancil...kalau sudi jomlah ke blog Kancil dan menyertai segmen ketiga kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa.html

Bunny-lala said...

@Kancil 8349wsalam , sorry sngat dh tak smpat nak join . hehe dh dekad PMR myb dlm sminggu tak kan on belog . soryy ye. nak karang ayat psal pngalaman pon dh mngambil masa yg lama . :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...