.

.

Friday, 10 June 2011

saket hati dengan floating shoutbox ..!!


assalamualaikum ..peeps !
sape-2 boleh tolong lala tak ? huwaaa ...saketnya hati ! apasal lahh shoutbox floating lala tapena pena jadi .. mesti jadi macam dalam pix tuhh ! pfft~ ..kenapa mesti ade 2 gambar ? lala rase betol je lala tengok tutorial ! apa lagi yang salah ? dah berthousand kot lala dah try*penipu :) HAHA
alaa ..nanti mesti korang kate , 'ehh ehh masuk blog minah nih je , kalau tak post pasal entry nak mintak tolong orang tak sahkan !' hurmm ..jangan lahh kate camtu eak .? sedih taw ! lala dah tak tahu nak mintak tolong sape lagi . dalam rumah nih pon lala sorang je kod yang ade blog . mne ade kakak ke abang ke , adek ada laa ! semuanya bawah umur 12 tahun lagi..nak tanya diorang elekk lahh jawabnye dah terbukti anak sulong :(
hah , biorkan ja lahh ! nak kate ape pon . sapa sapa yang rasa sudi nak bantu tu , terima kaseh sangad sangad . tapikan ! kenapo lala rasa lala sorang je yang jadi macam nih ? tengok blog orang lain , tadak pulak jadi macam nih . hishh !*geram .
okaylahh . nak test lain ! HAHA , dah masok ber'K' dah nak test nih :) bubye . alebiu :*

No comments:

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...