.

.

Thursday, 9 June 2011

adakah nuffnang boleh sangat membantu penggila blog menjadi kaya rayi ?

assalamuaalaikum :) 

keliru nih , cek nak tanya apa itu nuffnang ? mesti korang jawab*nuffnang tu lahh yang kasi durian runtuh ..alaa tahu laa itu ! nak yang lebih detail lahh . oke oke lala taw mesti ada lagi yang tatau pasal nuffnang tu kan ? bukan lala saja yang tak gheti / paham pasal nuffnang nih, nak tengok nuffnang tu macam mana ? meh nak tunjuk . *gambo jekk . (sroll down sikit jangan segan) 


hah . yang nih diorang cakap . purata kowd yang meningkat dalam seminggu . kowd laa . cek mana tow  dah laa tules mat salleh .hee :) BI lembob sikit . almaklumlahh .HAHA

yang nih apa pulak ? untuk dapat duit ke hapa ? hishh ..mesti HSBC jaa eak ?

hah ! nampak tuuh . tu laa nuffnang . setiap kali tengok blog orang je mesti ade nuffnang . jelous nih dah kita tak taw . nak nanges kuar air mata pink ar nih . :( hah tapi kawan lala yang ala-2 fan barbie lahh kan lagi tk tau . perangai pon dah serba budak-budak . nih budak tuh*1 kelas je pon .KANAK-2 RIBINA . tengok dier punye blog dah taw laa kan . kami dua nih , ade jugak tertanya tercakap .Bila  BW*blogwalking je mesti ada nuffnang dalam blog sorang sorang tuu . yang paling jeles bila baca entry yang diorang dapat durian runtuh banyak banyak dari nuffnang .. huwaaa ! 
soalan-soalan  yang selalu buat otak pink lala pikir nih ,contohnya*rujuk dibawah :]

1. sape yang taja nuffnang tuhh . hee*inginkan  kepastian .
2. bila dapat duit mau welcome welcome kemana . HAHA 
3. apa itu BE .? sekarang lala dengar geng blog nih cakap bab tu jaa . dah laa lala nih tak tau bab bab nuffnang nih  , hurmm :(
4. budak bawah umur pon boleh jugak ke ? tak laa , macam lala nih kan baru 15tahun(PMR pulak tuu) ! nanti kalau ade pape bukan senang je nak hang out . susah pulak . tapi tengok budak 14 tahun pon dah gune nuffnang . haiyaa . memang ketinggalan sungguh laa
5. macam mana nak masok nuffnang ? :)

 okeh yang tu jaa . *JANGAN KETAWAKAN LALA SUDAH , taw laa lala nih slow sikit . sape yang berhati pekebudi baik , suci , ikhlas . explain lahh kat lala eak ? bubye . nak stop dah . sedih ! nak kena sambung buad kerja kursus pulak . :( 







4 comments:

diana said...

bila kamu pi kat blog yg ada nuff tu klik kat perkataan nuffnang tu.daftar dulu semua tu.
kemudian baca terma dan syaratnya..dah faham semua ambik kod iklan yang dia bagi dan letak dalam blog.
kalau dapat buffered earning
maintain kan traffic sehari seratus.nanti dapat la duit.
bukan untuk yang ada akaun hsbc ja..
bank apa pun boleh asalkan ada akaun bank sebab duit dia bayar dalam cek.kita pi tukar cek tu dia masuk kan dalam akaun bank yang kita ada..

Bunny-lala said...

owh , traffic tue ape pulak ? hee .sorry :)
baru paham . terima kaseh !

al-lavendari said...

entah .. kat blog uncle satu iklan pun uncle tak pasang .

Bunny-lala said...

hehe , uncle dah ade duit belanja kot ! :) tak perlu lahh letak iklan . kalau nak letak jugak, ikut je step cik diana tu ! xD

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...