.

.

Wednesday, 22 June 2011

rahsia tulisan anda #2

assalamualaikum  readers ..

heyyaa ...lame lahh tak update ..wee~ salah satu sobab musabab dier ..
  1. malas nak typing banyak banyak :)
  2. tak sempat kowd . alamklumlah balek sekolah pukul 5 :) pelajar hebad ..HAHA
okay okay .. entry nih just nak sambung menyambung entry yg lepas pasal rahsia tulisan tuhh ..korang ade baca tak yang entry lepas ? kalau readers terbaekkk(boboiboy) sah taw punya . okeh pengkongsi tip start !! yeahh kemonnn . 


1.BENTUK TULISAN

a) Tulisan yg bulat bulat (Semua huruf ditulis dgn membulat.)
 #  emosional, prihatin, pengasih penyayang, kepekaan tinggi dan banyak memakai otak di sebelah kanan (otak kreatif) korang ade ke ciri ciri nih ? kalau ade , hah . stop ! jangan perasan sngad . HAHA

b) Tulisan yg tajam tajam atau leper ( tulisan yg angular dan sharp)
 # Rasional, bekerja dgn sistematik, pandai mengurus dan bnyak memakai otak di sebelah kiri (otak logikal) *logik pulokk . HAHA



2. PADA HURUF J, G, Y, Z (ada ekor)

a) Besar, panjang dan sempurna
 # Tahap emosi yg dipamer itu jelas, pengasih dan penyayang, pemurah, mudah kasihan pada orang, mempamerkan tahap kerajinan.

b) Kecil, pendek dan tak sempurna
 # Tak pandai mempamerkan emosi, kurang rajin, tak pandai mempamerkan kasih sayang walaupun sayang itu banyak di dalam diri.



3. PADA PALANG HURUF T(t)

a) Tinggi
 # Tahap aspirasi tinggi

b) Rendah
 # Mudah berpuas hati, cita-cita rendah. 

c) Tengah-tengah
 # Usaha dan tahap pencapaian itu di tahap sederhana


okay yang nih last !! to UNCLE LAVENDARI nurul dah tengok bentuk tulisan uncle, maybe mcm nombot nombot diatas . hee ! itu saja . terima kasih kepada pembaca yang dihormati, dikasihi, disayangi, disukanni . ehh, silap . HAHA  DISUKAI (:->) can smile alwayz with me ? yeahh . sure can !! time to study ..

assalamualaikum..










7 comments:

al-lavendari said...

terima kasih kerana link ke blog uncle.

tulisan cantik ke buruk ke .. yg penting boleh baca.

kalau cantik pun tapi tak boleh baca, nak buat apa kan ?

Bunny-lala said...

sama-sama . betol tu uncle ! sokong uncle .hehe

superb an said...

tulisan anys tgh2 kot , hehe :P

Bunny-lala said...

hehe..yg huruf T tue eak ?

superb an said...

:O

Scya Lollita said...

aaa , tulisan cik scya x dpt dkenal pasti hik2

Bunny-lala said...

cik scya kamu boleh tengok entry saya satu lagi . kowd laa ada ciri2 tulisan cik scya :)
ini link dia ..

http://systabunnylala.blogspot.com/search?updated-max=2011-06-22T05%3A40%3A00-07%3A00&max-results=1

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...