.

.

Friday, 17 June 2011

rahsia tulisan anda ! (^_^)

assalamualaikum ..

korang , nak tahu tak rahsia tulisan korang . tulisan korang macam mane ? senget ke kanan ? ke kiri ? rapat rapat ? tekanan ringan/kuat ? adess , byk lahh tulisan manusia nihhh . okeh ekceli nurul nak bagi tau tentang rahsia tulisan nihh . 

1. TEKANAN 
a. (tekanan yang kuat) seseorang menulis dgn kuat tekanannya sehingga berbekas di bhgian blkang kertas.
# orang mcm nih dier sehad , cergas , pantas , dan sedikit agresif ..

b. (tekanan yg ringan) seseorang yg menulis dgn lembut, ringan dan tdk berbekas.
# kurang bertenaga, kurang sehad dan mudah saket . HAHA siapakah itu . yg nurul taw tules cmni ialah kawan nurul , hah terjun situ :) FATEN .


2. KECONDONGAN
a. (condong ke kanan) 
# extrovert, suka bercerita, berkongsi maklumat dgn org laen, peramah, suka campur orang, mudah memimpin, mudah menunjukkan kasih sayang, berani, pemurah.

b. (condong ke kiri)
# introvert, suka menyimpan rahsia, agak pemalu, tak suka berubah, amat setia kpd kekasih, keluarga, organisasi dn ngara ttpi tdk suka bergaul orang dn agak pasif.

c. (tegak)
# sistematik, mudah kawal diri, suka berkawan tapi tdk mencari kwn sebaliknya kwn mencari dia, tdk suka gaduh-gaduh, suka ambil jln tengah.

d. (campur- campur)
# emosi tak tetap mcm remaja yg belum cukup umur atau macam orang perempuan dtg bulan . 


3. KERAPATAN
a. jarang-jarang
# tak suka cmpur orang, kurang mesra dan sedikit boros.

b. rapat-rapat
# suka cmpur org, amat bergantung kpd org lain, jimat atau kedekut.



hah , sebenarnya ada lagi nih . malas nak typing banyak banyak . tahu tahu lahh kan . blog sini tade banyak orang singgah . HAHA emoticoles kojap :) kalau tulisan korang jenis lain , bagitau eak . kalau rajen nurul post . okaylahh . homework dah panggil ..wee~ 

as salam .
  

6 comments:

Apex said...

Apex punyer, TEKANAN YG KUAT.... yeay!!!

Bunny-lala said...

hehe . sehad !! gud gudd . terlebeyh agresif lahh . HAHA

al-lavendari said...

macam itu ke ?

tulisan uncle pulak macam kat sini .. jemput baca !

http://al-lavendari.blogspot.com/2010/06/take-fiv5.html

Bunny-lala said...

uncle nanti saya post psal tulisan uncle nahh . sekarang busy dengan homework . on nih just nak check je :)

tucintiut said...

hoooo....iyer ker....cam betul je...hihihihi

Bunny-lala said...

hehe . ntah laa ! :D tapi semua nih same je ciri-2 dier

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...