.

.

Friday, 24 June 2011

cik bunny punya blog will be beautified !! :)

assalamualaikum ..

heyya fellass . start from now ! dengan ini vlog cik bunny akan mula dikemaskini, dihias, dibentuk, dicomelkan . dan "di" 'kan2" lagi ..hee :)

okay kalau korang ade terjah kat nurul punya vlog . sorry yeak !!untuk makluman . vlog ini akan di delete semua dokumentasi dalam ni . hehe !

TATAPI...

entry akan dibiarkan berhabuk dengan najis besau BATMAN , okay lahh kan !! HAHA .. bukan hapa , nurul dah fening nak hias ini blog . tah pape gi . dah nak blur create benda alahh nihh . tengok blog orang laen cun melecun . tak serabut serabai bak kelapa punya sabut ..

kpd readers tercomel nurul , tenkiu terjah sini yaa ! maaf eak .. lepas nih mesti mesti mesti okay kot lepas di kan2 .. HAHA ..okay okay ! dah nak start . tehee . papai :) 

assalamualaikum . selamot tinggoi vlog silam saiya!! :P

3 comments:

Bunny-lala said...
This comment has been removed by the author.
NUR AIN AZMAN said...

lawa blog u dear
sis suke!

p/s : tlg like gmbar sis masuk contest leh?

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/life-is-so-colorful-photo-contest.html

Bunny-lala said...

aen : same kasehh !! wee . hehe . mne ada lahh biasa ja pon tak secantek blog kamu . hee :)
sudah like . comel !! mate bulatt ..hik3

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...