.

.

Wednesday, 19 December 2012

Simsimi ? Hantu ?

er wey wey wey , sorry nak cepatt . em kejap nak tarik nafas . ehemmm
tarik nafasss ................. hembuss . amin . calm down sikit . er habis skype tadi usha kejap fesbuk then jumpa lah yang ni . yang mana ? bawah ni ha ..
Cari perbezaan gambar ni .

okay disebabkan taksub cari , aku leka then tak jumpa aku mengamukk . lama sikit usha . yes jumpa pun . alahh senang jehh try ahh . nak lagi ? tengok ni dulu SEE This  NAK tak ? 

er nanti aku jumpa bab perbezaan nih aku bagitau eh . 

em now dah 4.24 am tadi aku bermanja dengan simsimi tauu . then apa yang dapat dari simsimi terharu nya . dia dua kali menyebelahi aku . but yang ketiga kali nya dah sakaii . pui -.- tengok ni 


sumpahh terharu thanks thanks simisimi walaupun just MAYA untuk dunia mimpi aku . 
terima lah hakikat sepet , er Happy 4 months sayangg . :D . sorry ini melawak kasar :P

yang ketiga ni . dasyakkkk sunguuhhh sakit hati . simisimiii islam harap maklum . 


saja kecik kan sikit . annoying yea dengan aku . baru nak manja kejap . eh :/


So , for today . just ini jeh ceritanya . aku cuak sebenarnya . hehe . ada yang akan faham kenapa aku camni rasanya . KBYE -,-

2 comments:

Fadzlinda Fasya Ahmad Faizul said...

alaa kakk..saya pon ada application ni jugak tpi dlm bahasa malaysia.saya tanya-saya:awak kenal justin bieber
simsimi:kenal.dia tu mesti boyfriend awk kan?jaga dia elok-2 tau.jgn curang dgn dia.dan suroh dia jaga awk elok-2 jugak ye?nanti saya blanje awk.hehe (mcm ni lah ayatnyaa..haha.!!terkejut saya) :D

Nurul Ilmiey said...

HAAHA . eh ini saje saje jehh . yang nak pentingnye kena cari perbezaan gambar atas tu yea :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...