.

.

Wednesday, 21 November 2012

#1 Kenangan Semaian 2012

ehem ehem . hai and evening :) wahh bersarang dah lahai belog ni . em memang lame aku tinggal . start 9.11.12 aku keluar semaian*tahun depan kena dtg lagik . baru sekarang aku nak start hapdet sebabnya takdop ayad lagi nak pkir , sekarang baru terlintas sikit . eh nak luah something nih . em RINDUNNYAAAAAA :D

eh start dari senior . okay dari sebelum diorang nak exam dari lagi sebelum junior salam senior lagi aku dah maafkan senior aku . aku pikir balek , buad apa nak dendam kan . taknak pulak tahun depan aku pulak yg kena cop langsi , sombong , nan junior . be nice tahun depan ilmiey . jadi senior yg disayang bukan dibenci . aku bangga dengan senior aku sorang nih . baik gila lahh , dah la omeyy pandai lagik . to SAADAH AZAHIR  good luck SPM good luck jugak nanti bila dah keluar semaian yea . 

tu tu tudung putih tu . hehe 

HER <3 ekceli bukan aku punya adopt sis tau . dia tanak ambek adekadek nih . dia nak hubungan seniorjunior jeh . takpe aku terima . sebab aku dah ada adopt sis kecikkecik macam gorila . HAHAH NadyraHamid kau dihati lah pendek . 

em banyak cerita doh , eh maleh nak cerita panjang . story melalui gambar jehh . jyeahh *__*


 ohh acadd aku rinduu nak daki gunung berembun dgn kau . but time nih nak pegi hulu langat . kem kebangsaan naik pangkat . SARJAN tuu kau jangan pandang setengah mata : >


 otw nak pegi hulu langat , stop kejap dekad smk slim river . tukar bas pishanngg kepada bas baharu gitu (+.+)


 kami SARJAN but sorang tu PW dah. kau apa ada . hikhik . *KAT  - orang bilangg . mishhh ohhh . aku rinduu budak BRASH yang sendiri kitorang gelar dia BUDAK GEGE . HAHA 


saye with sarjenn yang dinaikkan pangkat ke PEGAWAI WARAN 1 tuuu tuu . Ketua Platun tahun depan . HAHA . Erna Nurfazana entah betul idok aku eja nama budak ni . she mix BENGALI okayy . omeyy jehh . geram aku tengok . perangai nya yang kelakar . kuat makan pulokkk . hee . dia sorang jeh panggil aku elmo . hehe . muahhmuahh . sayang kau budak Agrotek . Time ni baru balek semaian cuti raya haji . aku sampai lewat ohh sekolah . jem kannn . Bahagia jugak lah time ni . HAHA :) *bahagianya ada maksud tersirat .


doremii tigaa orang sahabatt . doremiii three best friend foeverr . La La La La  Atirah Rajudin , Atirah Syamilah 
Aku Sayang Persahabatan ni tolong jangan tinggalkan aku sorang nanti :(  . maduu kalau kau tinggal aku, dengan sapa pulakk aku nak ajak makan ais krim sekali ? dgn sapa pulak aku nak kongsi semua cerita aku ? 
teayyyy kau lahh sahabat aku . kau lah peneman aku DATE . HAHA . sorry aku teringat pulak yg aku suruh kau balek asrama dulu tuhh . tak sangka pulak kau ingat aku halau kau . tak bermaksud pun nak halau kau . aku just risau kau tak sempat angkat kain sebab nak hujan . im sorry . banyak lagi kan kesalahan aku dgn kau . eh lepas ni kau takkan teman aku date dah jgn risau . :D korang lah tiara nan hati aku :) aku nak selalu ada dengan korang . aku nak selalu kita solat samasama . study samasama .
in shaa ALLAH tahun depan aku takkan main bila study dgn korang . ^^


Nurilya Anissa wif Atirah Syamilah . Budak pendek yg tengah tu penah jadi KAT aku AKA kakak angkat tumpangan . tak silap aku lahh itu maksudnya . HAHA but relay tu dah takda . sebab mulut orang macam kiah PROPA . er to abie , ilmi nak mintak maaf memang banyak yang ilmi buad salah dengan kau pendek mokk . aku sayang kau . tapi perangai aku kann . susahh tafsirr . macammacam orang cakap aku tak kenang budi kau . tapi aku tak bermaksud nak buad kau kecik hati apa semua . tak maksud pun nak lupa diri . er kau dah tadak dekk mokk tahun depan sape pulak nak gosok kepala aku ? okay terus terang aku RINDUU kau . 


minggu last bawak habis semua barang haram . memang pehh lah watlekk tinggal fone atas katil camtu jehh :D kena curik macam mana ? eh takpe aku ada body guard jagekan . ^__^





 jyeahh sampai jugak puncak gunung brinchang . TERBAIK ! im strong already HAHA . but ohmyweight maintain UPP . pehh penad aku diet tak jugak turun . degil betul badan nih . 


LAST DAY ! time perhimpunan form 4 only . aku pegi perhimpunan dengan baju tak iron , pakai sliper . paling lewat turun perhimpunan . memang BEST pun kan . cikgu cakap depan kita duduk snap belakang . bestnya kalau boleh buad selalu . HAHAHA


er hari last rupenya hari malang aku sebenarnya . mak bapak aku sampai sekolah pukul 10 lebih tinggal sorang dekad asrama . sedihh doppp ? er . aku memang selalu ditinggalkan . memahami sangat . 


p/s nanti aku cerita pasal budak DORM pulakk eh :) boiii . nihh sikit jehh . 

1 comment:

myndot said...

beatiful blog,
awesome,
beatiful girl from malaysia

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...