.

.

Sunday, 22 January 2012

SMT Pertanian Teluk Intan A.K.A Semaian ?





hoiyaa , alls kite pulang ni ..tak nak bertegor iteww ke ? sad :(
sape tahu kolah tu ? dengar pertanian mesti korang pkir kolah tu loww kan ? contoh kalau tnya kolah mna , ckap teknik . aliran ? pertanian . boleh gelak gelak eh . esok esok ni kalau aku jdi usahawan jgn nak buad ayad mengoda kat kite .; HAHAHA . awak tu kejuruteraan awam . wowww kebaboom hebakk makk . 

kite tak pndai nak ambek kejuruteraan awam nie . redho je lahh semaian pon . eh kite BANGGA hapa kolah kat SEMAIAN . terbaekkk bak kata boboiboy kolah tu . yang penting aku dah feeling to love . HAHA ayad tak boleh power lagii ..

okay nak story kosong je my kesah time kat sana . ni pon nseb laa chinese punya raya malay pon cuti gak . tidak smpai skrang tak boleh blek rumah lagy . bkn hapa rindu berabad dh ni . lagy satu letih la jugak kolah situ . alahh biasa la kan spa yg dok ostel tau2 je lahh jadual full . nak tdo pon kekadang je boleh pelok bntal . malam tu semestinya la tido , jahad sngat la cekgu tak bgi murid tidur .

nak story pasal smt(pertanian)teluk intan ni , fest nrul pegy nak dftar tu kan .. tgok kolah okay good lagy . beso kemain laa jugak . HAHA
tgok bebudak f5 yg gegurlz smile aways laa kan . besa la hari pertama junior nak msok senyum selalu laa kan . lelame ntah la eden . hikhok . tgok senior laky pulak , ya allah handsomenya puteh2 suci gitu . HAHA

sudah bab tu , nak bongkar secret itew ni , time malam pertama tu kan *dont negatif .:P serius sedih , menangis kod time solat,orientasi, nak mndi pon tak stop2 gak ayer mataku yg jernih ini . time tu malu2 gi nak cari kawan . fest time kan masok asrama . dalam dorm pon sorang pon tak kenal walau pon sebelah katil je . malu la kan . start hari kedua aku dh mula meroyan . HAAH
timetu mula laa kak senior mencari adek angkat .. pndai aww diorang yg cunn cunn diorang hambek ar jdi adek hangkat smpai tak terhangkat . nak gitau la kite ade la sorang kak hangkat . tapi skg dia saked . kesian kan ? aku malas nak kak hangkat byk2 . pening kepale kite je . hehehe

hari ketiga pulak , dh mula rapat dgn budak dorm . bestt gila time ni . dah tak pkir nak blek rumah . fest ckap nan syakilla ketua dorm kami ., baek budak ni . bertanggungjawab . hiewhiew . 
lepas tu kenal yg laen - laen .
especiali kpd erna, raja, ju , shahira , cheoot , dayah , yaya , suzi, syira , zu , solehah , hani , atirah , athirah2 . byk atirah ni . HAHA . byk lagy laa . thanks sudi jadi kawan kite . kalau korang takde , sah sah maseh terasa hingin pulang . dorm ANGSANA best walaupun ade kemisterian sedikit . 
kejap kejap , ppe pon taon 2012 ni semua yg aku tak pernah buad dah terbuad . contoh , balek naek bas sorang2 naseb ade abg senior *cewahh . fest time tngal kat asrama . fest time jugak aku kena beratur nak mandi . HAHA
satu lagy fest time kena bukak lampu then cuci cuci pulak . hadoiyy itu keroje lelaki tapi aku yg kena . hebak kan kite ? hihihi

disini sajalah coretan sekolahku . hehe . boiboi 
tengok sini KOREA dan sini BLINGBLING .





notis hariann :) - seminggu je cuti , haiyak banyak singkat maa . malas la ni nak pogy belajor . hikhok .



4 comments:

EnciK AxixOu said...

bagus 2 amik aliran 2 . sebab kurang org kerja lam bidang neh . org amik KA 2 nk jd engr's tapi kebnyknnya x kesampaian..hahaha

Bunny-lala said...

HAHA , itu la pasal . bangga kod diorangyg ambek KA tuu . :)

Iskandar Shah said...

Tajin betul beri komen kat blog saya. terima kasih banyak2x. Tapi Cik Bunny jangan lupa pasal misi Running Readers kita ya? :) manalah tahu ada peluang kan? :)

Bunny-lala said...

hehe , dah entry terlalu best walaupun panjang . okay :) dah pham sikit pasal running readers tuu :D

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...