.

.

Thursday, 5 January 2012

edit belog lagi ?



haii si handsome dan si cantik , ayat tunggang terbalek itu lah aku , nurul OKAY
dah seminggu belog ini di ghaibkan oleh authornya iaitu aku sendiri , sekali lagi . nurul OKAY :P
cuma nak bgi tahu , kalau korang ada terjumpa blog ini 




http://cikbunnypinky.blogspot.com/

jangan gelabah nak kasi tahu sama gua , CIK BUNNY PINKY , ada fakers la tiru belog awak . HAHA
gelabah taik kucing apa tah aku ni ..takkan ada aihh . aku mana HOT pun kan . fake ka hapa ka . ada jugak ka nak tiru aku punya style mengila bangang sorang2 tiap2 hari . tak dak aihh . itu ialah belog testing2 aku . HAHA  

semua dah test template . akhirnya aku plih denim sebagai husband buad belog ku yg jelek ini . *ayah jelek ! (sapa tau ayad sapa) HAHA

sebarang pertanyaan or nak kritik belog aku , aku alu-alukan . tak marah aih 
pendapat masing- masing kan ada baiknya . tak semestinya pendapat aku semua OKAY . 
korang kalau perasan belog aku dah ada navigation , aku ada bgi sedikit freebies . HEADER aje pon . tak seganteng randy pangalila , tak secomel anakkelabu a.k.a greyson chance pon header yg aku bgy . aku cuma taknak tadak sorang pon yg nak melawat belog aku masa aku diasrama nanti :(
nak tngok belog aku semasa kegelongannya ?

tengok ? aku tak suka OKAY border sampai terlebih ke atas . cokodok sungguh . hishh
time nih try simple , hampeh ja . nama pon simple . err

disebabkan orang tua  si shoutmix tu dh tamat riwayat free dia , terpaksa bertukar ke cbox . ni lagy xsyiok hilang abes semua yg org post kat aku lam shoutmix ritu . kena TAG pon langsai habes . tak dan nak check .

now , sebelom korang kritik bab header , itu bukan aku punya header . kredit OKAY ! sekali lagi KREDIT OKAY !! aku masih mentah nak buad header seanggun cegitu . tehee 

okay stop sahaja disini , aku online ni pon diam2 tanak bagi adek aku bangun ..
nanti dia report mak aku kata aku tidor lewat sebab online . mak aiyy . tak pasal2 nanti ..goodbye ebelibody . love yaa..


p/s kalau korang perasan brapa byk OKAY aku ? HAHA
kalau perasan jugak , ayad aku memang tak style langsung , gelar diri ikut suka ..kejap AKU , kejap NURUL , kejap CB , kejap CIKBUNNY , so watt de duck la aku ni . hiewhiew*gelak cik bella . hmm dah bosan sekarang cik bella dh slow update post . tidak terbahak kegelakan aku baca entry dia . HAHA . see ? ayad aku !! err . naseb BM aku A . 


sini sini , LUCKY DRAW untuk awak . HEHE .

2 comments:

Nurul Husna Kim said...

Comei blog baru ^^
:)

Bunny-lala said...

@Nurul Husna Kimhee , thanks madu .. HAHA:D

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...