.

.

Wednesday, 2 November 2011

header ? farewell ?



heyya , eh korang nak tempah tak ? header laaa , 1 header RM2 .. HAHA

nak tak nih ?  

sekali lagi i tanye nak tak nihhhhh ?

okay taknak !
 
STOP !! 

iteww lawak ja , HAHA pokai laa gutu maken naik bil elektrik nak kena byar sbb online saja .
lagi pon aku nih bukannya TANGAN macam cik lyssa nan  myravea nihh 
diorang punya header tip thousand kod . cunn ahh
sebelom nih ade try nak tempah header kat Kak Myra tapi last last tak jdi sbb pokai shopping sakan lepas exam .
that me , tak pandai nak guna wang ringgit malaysia . HAHA

ekceli bukan nak story benda kosong tuhh . just nak bgitau yg aku ade hasilkan 1 header untuk sorang adek manis nihh , dia cakap cun header yg aku buad . HAHA . real kah yang ? cun ke ? heehe aku tgok pon dah geleng2 pala . tak secun mana pon . tgok SINI aku buad header kat cik rarae nihh :) 

okay . habes bab tue .

FAREWELL pulak aku nak ceta .

urmm , sbbnya aku akan stay kat kampung . takdak line internet sbb kampung atok aku belom maju. SADIS laa tapi okay je bagi aku sbb ade byk cousin kat sana . HAHA so byebye blog , FB , tagged , twitter dlm masa sebulan or seminggu i tak menghadap you lahh lalink :( hikhok. harini aku akan usahakan untuk follow org yg dah follow blog aku nihh . itu sahaja ucapan dari yg berhormat . wasalam :P



3 comments:

Asy Faro said...

setiap kali menulis entry d blog, aku tsalam kenal dari saya, Asy Faro.
arget nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. jadi nak ajak usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat kau.
senang2 nanti usha lah =) be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

Benrauf said...

enjoy kampung.

Bunny-lala said...

@BenraufHAHA , yeahh :)

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...