.

.

Friday, 26 August 2011

Manusia berwajah alien.



Tanpa perlu pendahuluan aku dengan eksaitednya  nak bagitau , yg hari tu kan aku ada search kat pak hincett  google .. then , search punya search .. makk aihh !
Walaweyhh muka dia macam zzzz  lahh ..beruk mat yehh terkezutt nyahh...

Ada nak tengok kaa ? si gadis berupa alien tuhh ? boleh gelak sampai Korea kowd*ecehh hiperbola pulak aku kan . cepuk kanng

Awok cetengok bawah , boleh bawak diri p korea free free jaa . boleh jumpa 2NE1 , AN Jell,  B.O.F nan abang-2 kakak-2 comel aku kat sana . AHAHA ..sat nak mesej depa soh tempahh Hotel  1juta bintang kat korang . peminat Justin Bubur aku tak kasi . aku dah ANTI dengan si Jamban  Busuk tuhh…:P





 hah , nih mak alien :) sorry laki dia dh meninggal . tidok lo gmbarnye ,


 anak pertama. tapi syg tak cukup matang .bahasa kasar cacat.

then , dpat pulak yg nihh . si mak ingat akan dpat yg sempurna . tapi tak jugak . yg nihh jenis style sat besau sat kecik . 


tnggu punya tnggu mak dia dpat kembar . lompat katak lahh kan si mak tuhh . okay takpa kembar nih mesra alam 



bertaun dh tak peretnen , last-2 mak dia peretnen jugak sbb pak dia tak sabau , HAHA . disebabkn pak dia yg gelojoh dpat lahh ank kembar tapi tak serasi . begaduh ja keja . ishhh-3

lepas-2 tue ayah dia dh mula sabar , tak lama kemudian dpat pula kembar itik . terkezutt mak pakk anak dia mcm nihh . redho je lahh diorang .


nihh pulak beby dia . comel kann . mmg manusia nihh ada mak nenek dia keturunan alien lahh .




hah ? amacam ? nak ngorat tak keturunan alien nihh . mcm-2 ada bukan astro sja :) 




nota jantung : semua info dpat kat cik bedah bunny tuhh ,otak dia lahh nih yg nak buad mcm nihh . runsing semua ..

assalamualaikum . 

6 comments:

Pocket said...

yang nombor satu tu,
pocket memang kenal sorang kawan sebijik ghope gitu,
ingat kan dia tadi..
uhuh, tak pernah tepikir pun dia tu berwajah alien.

Bunny-lala said...

HAHA , yaka ? mak aihh muka kita nihh mcm alien lahh gamaknya . :D

kuat membebel: ain aizaty :) said...

cm hrem g pic alien tuh! haha.. serupo ko je kn? ha3 :P
buat lawak ah ag ny.. haha

Bunny-lala said...

HHAH . anak tiri nyang aku lahh weyhh :)) terkenal beb masok google lagy .

mcm aku ? sorry sikit.

pajong pemalas!!! said...

alien nie gheti dok nuis gne pe sbb muka dia cm pen pilot gel

Bunny-lala said...

@pajong pemalas!!!HAHA , ntah laa asal pen pilot gel plak ehh ? HAAHa

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...