.

.

Sunday, 28 August 2011

Contest Gambar Dekstop Paling Cun !

assalamualaikum . hai hello eblibody ?

hari tue aku dh join 4 contest myb , okay aku mogok ! sebab satu tak menang . ngeng baru je test masuk contest nak cepat-2 menang . apokehe yobbb ..cesaborr 

kali nihh aku join nak tilik naseb . HAHA . join apa ? tuhh atas tuhh dah terpampang tajuk nyorr . 


hah . nampak tuh , itulahh banner dia .. comel je dia punya gmbar dekstop . tak mcm aku . yg aku hairan lahh kan mne lahh dia letak document-2 kat dekstop tuhh . HAHA bagi aku menyusahkan law tak letak depan-2 mata petak aku nihh . okay okay . 

syarat contest nihh . 


youu i printsreen jee . malas ahh ! konon nak menang lau malas gitu . haishh
nak tengok lebih details korang pegi SINI taww . 

okay gambar yang aku pertaruhkan tok si tuan contest tengok nanti .. 

........
.............
......




 dalam 30minit benda nihh tukarr :) so tak salah kan letak 3 . dekstop kan .hehe

2ne1 da bestt laahh .bagi akuu jepp


okehh aku suka kump ft island . dorang kiut miutt . tak mcm lain lain ..tambah tambah SuJu ..hehe y ? sorry kpde peminat SuJu . sbb tak perfect setengah org lam kump tuhh so , hati aku mula cakap . okehh tak berminat ini geng dgn lagunya coli coli . ehhh ehh coryy coryy . itu hindustan lahh bengokk . sorry sorry sorry . kelakar aku dengar lagu tuhh . time dia buad style mase menari tuhh ahh gedebomm . HAAHA


awakk saya nak rantai burong hentuu tuhh . bagi saya menang ehh ?

okehh aku tag 



p/s sorry law aku ade spell korang punye name silap . 

assalamualaikum.

4 comments:

bella lim said...

haha. desktop saya tk comel lah. papehal, thanks for tagging :D

Bunny-lala said...

bella : HAHA letak je . ade yg kasi dekstop window7 pown ade . heehe welcome :D

ErAh said...

alalalal....thankz tag ye.....p kan....dekstop sya xde gambar....hitam pekat dan terpikat gituuuu....hehehe...pa2 pn...gd luck eh....heheh...^____^

Bunny-lala said...

@erah : hehe . welcome :) takpe dekstop gmbar ape pown . asalkan ada kan ? hieewwhieww*ketawa sopan mcm k. bella :D

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...