.

.

Sunday, 31 July 2011

Alrena Roushe - Hantu Fesbukk

assalamualaikum..

mana p hilang stalker saiya ? HAHA . makin kurang je nengok .

hmm , okeh sejak sejak nih entah ngapa , aku selalu tgok citer seram . bukan seram hantu je , yg psal matimati bunuhbunuh pown sapu habis . sebelom nih bile tgok je . tudiaa ! agkat tangan tutup muka lahh weyh. nak gi pee pown susah . HAHA .*bongok dohh. btw skg dh renjet . selamber dek ja tgok citer saw . semua saw aku tengok(citer gamebunuh2 tue la weyh) giler mangkok best .

weyhh weyhh ..

apa apa ? 

korang penah jumpa house of HANTU  tak lam fb ?

korang nak tengok tak ? aku mau kasi link ? best berok . cun gitu 

nak ! 
taknak . 

....
....
....
nak lahh tue . HAHA 

nah amek kau .


benda nih aku paste kat si mamat nihh Kechik . korang tau dia pangel pa kat aku . 
dia pngel , minah bgy entry tak bejenihh . HAHA . sorrysorrynaekloriyeabe. jgn marah saya .

ekceli benda nih kawan aku si Mima Itzme yg kasi aku . dh ar time tuh dh pukul 2 pagi . 
kaget beruk aku . sebabnya fest time tengok awek cun . 

okayokay..
PERHATIAN !! ada syarat . nak pegi situ ! jangan KLIK lagi sayang oiyy . cesabor :)

1.  time korang klik tue kan . ade keluar profile and gambor ! serem lahh ken .
2.  aku nak cabar korang , kalau boleh add lahh si hantu tue law boleh .(nih lam fb ye, log in dulu korang punyer fb)*klik banyak2 tau kat add tuhh . pastikan korang punya sound ada . sebab dier ade akan kasi klu yg berbunyi . kalau takdak sound tak dapat lah kan .
3.  kalau boleh add roger aku . HAHA 

p/s kemon weyhh tengok citer saw 5 wif me ! HAHA . 

entry sehari sebelom PUASA . *mintakampun ye jika ade tersalah bahasa . tak raya lagy pown . pahala puasa nak lebih jugak kan :D give me your sweet smile please dear :))

popaidiselomenputput.
assalamualaikum .




2 comments:

SimplySeoul said...

Ni mesti link2 kuar gambar seram kan?? hehe

Lama dah xlayan cerita seram.

Bunny-lala said...

hehe . tgok lahh :) best .wink*

Cetry KLIK!Magical nie :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...